Spring naar inhoud

Filter op Thema:

Nieuws

Aantal resultaten: 30

30 september 2024

Geslaagd Festival der Verwondering

Afgelopen zaterdag vond het Festival der Verwondering plaats in het Sterrenburgpark in Dordrecht. Op dit gratis familiefestival was er van alles te doen voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders. Er waren lekkere hapjes, dans- en muziekoptredens, sportclinics, een natuuratelier en nog veel meer!

Video's van de razende reporters

Om 13.00 uur werd het festival door wethouder Marc Merx feestelijk geopend, gevolgd door een spetterend dansoptreden van OKK. Daarna startten de verschillende activiteiten. Ondanks een regenbuitje hier en daar, was het de hele middag gezellig druk op het terrein. 

Er waren twee razende reporters aanwezig. Zij hebben leuke filmpjes gemaakt van het festival. Je kunt de filmpjes hier bekijken.

Knutselen op het Festival der Verwondering

Verwonder-workshops

Heb je - na het festival - de smaak te pakken? Doe dan vanaf deze week mee aan de verwonder-workshops. Dit zijn workshops die aansluiten op het programma van het festival. Zo kun je ontdekken waar jij goed in bent en blij van wordt. Elke dinsdag en donderdag tot de herfstvakantie kun je gratis meedoen. We sluiten de workshops af met een feestelijke activiteitendag in de herfstvakantie. 

Je hoeft je niet aan te melden voor de Verwonder-workshops, schuif gewoon gezellig aan!

Kinderen op het Festival der Verwondering