Spring naar inhoud

Filter op Thema:

Nieuws

Aantal resultaten: 22

Nieuws

15 augustus 2024

100.000ste bezoeker van 2024

Gisteren hebben wij onze 100.000ste bezoeker van 2024 mogen verwelkomen! De nietsvermoedende bezoekers werden bij het ganzenverblijf verrast door wethouder Tanja de Jonge met een mooie bos bloemen én felicitaties.

"Wat een verrassing!" zegt Anja Keizer wanneer ze de bloemen krijgt. Samen met haar man Frans en kleinkinderen Jack (5 jaar) en James (3 jaar) bezocht ze Weizigt. Ze gaan heel vaak naar kinderboerderijen in de regio maar de Stadsboerderij van Weizigt is de favoriet. Anja en Frans wonen in Dordrecht, de jongens in Sliedrecht. Jack en James vinden vooral het Aquarama leuk. In het Aquarama leer je van alles over water en kun je zelf een kijkje nemen onder water! De jongens vinden vooral alle knopjes waar je op kunt drukken leuk en de telefoons waar je kunt luisteren naar de verhalen. Natuurlijk moet er altijd even gekeken worden naar het drolletje in de wc. Ze zijn ook grote fans van Freek Vonk. Verder vinden ze de pauwen de leukste dieren van de Stadsboerderij.

Digitale sensoren

Het terrein van Weizigt heeft twee ingangen. Met behulp van digitale sensoren wordt bijgehouden hoeveel bezoekers het terrein betreden. Deze aantallen worden met 4% gecorrigeerd zodat eigen medewerkers en leveranciers niet worden meegeteld. Zowel recreatieve bezoekers als scholen die lessen en activiteiten hebben gevolgd bij Weizigt worden meegeteld. In 2023 bezochten in totaal 162.305 bezoekers Weizigt. 

Anja, Frans, Jack en James samen met wethouder Tanja de Jonge

Anja de Keizer (op de foto met haar man Frans en kleinkinderen Jack en James) krijgt bloemen van wethouder Tanja de Jonge.

Gisteren hebben wij bij Weizigt de 100.000ste bezoeker van 2024 mogen verwelkomen!